DE VERBINDING TUSSEN BODEGRAVEN EN ALPHEN AAN DEN RIJN

 

In Zwammerdam geniet je van rust, ruimte, natuur en een gezellig dorpsleven. Zwammerdam heeft een gezellige dorpskern met kronkelende straatjes, kent een rijk verenigingsleven en tal van voorzieningen. Vlakbij vind je alle voordelen van het stadse Alphen aan den Rijn en Bodegraven met een gevarieerd en ruim winkel aanbod, gezellige restaurants en terrassen, ziekenhuis, vele scholen en voortgezet onderwijs. Zwammerdam maakt deel uit van de gemeente Alphen aan den Rijn en ligt centraal in het Groene Hart van Nederland.

GOED BEREIKBAAR
Zwammerdam is de perfecte uitvalsbasis om te wonen, te leven en te genieten. Je komt thuis in een rustige groene woonomgeving en bent toch snel bij grotere plaatsen als Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Gouda. Het NS Station Bodegraven vind je op 3 km en het NS Station Alphen aan den Rijn op 5 km. Vanuit beide steden ben je met het OV binnen 20 minuten op Utrecht Centraal. Even voorbij Bodegraven liggen de Reeuwwijkse Plassen en via de N11 ben je zo op de A12 en op de A4. De rest van Nederland ligt aan je voeten.

Zwammerdam

VOLOP VOORZIENINGEN IN DE BUURT


Zwammerdam is klein maar fijn. Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar de buurtsuper, een hapje en een drankje doe je bij Grand Café ’t Geluk en je kinderen gaan er naar de basisschool. Ben je op zoek naar vertier, dan ga je naar Alphen aan den Rijn of Bodegraven. Op de fiets ben je er binnen een kwartier. Hier vind je alles wat een grote stad zo aantrekkelijk maakt: winkels, restaurants, musea, scholen, verenigingen en meer.

 

 

placeholder-image
DORPSKERN ZWAMMERDAM

 

placeholder-image
GEZELLIG EN ONTSPANNEN

 

placeholder-image
SPORT EN VERENIGINGEN

 

DIT IS ALPHEN AAN DEN RIJN


Alphen aan den Rijn bruist op elke straathoek. Met gezellige horeca, uitgaansgelegenheden, een theater, scholen en een ziekenhuis. Lekker shoppen, naar de bioscoop, of uit eten? Een avondje theater of een borrel op een terras? Alphen heeft het allemaal en meer. Zoals een aantrekkelijk groen en waterrijk buitengebied om in uit te waaien, te wandelen en te fietsen. En dat allemaal op slechts een kwartiertje van De Verbinding.

 

Alphen

Alphen

Alphen

 

Alphen

Alphen

Alphen